18. srpnja, 2024.

OBJAVLJEN GLAZBENI VIDEO ZA »PJESMU O LJUBAVI« LUCIJE ZOVKO

WhatsApp
Print Friendly, PDF & Email

Široki Brijeg, 12. lipnja 2017. (Josipa Vukoja) – U sklopu »Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca 2016.« na nagradnom natječaju na temu pobijenih franjevaca, kojeg svake godine organizira Vicepostulatura postupka mučeništva »Fra Leo Petrović i 65 subraće«, jednu od nagrada osvojili su Stanko i Lucija Zovko za »Pjesmu o ljubavi«. Nakon studijske snimke za nju je snimljen i spot koji je objavljen ovih dana i može se pronaći ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=Pc-1GqERrLY.

Tekst skladbe inače potpisuje Stanko Zovko, glazbu Stanko i Lucija Zovko, a aranžman Gabrijel Prusina. Glazbenu produkciju radio je Franjo Kraljević, studijsko snimanje, miks i mastering rađeni su u »Studiju 3« Radiopostaje »Mir« Međugorje i Studiju Groove, Mostar.

Snimanje za potrebe glazbenog videa odvijalo se na Širokom Brijegu ispred crkve i u blizini mjesta gdje su pobijeni širokobriješki franjevci, kojima je ova pjesma i posvećena. Za video uradak su zaslužni redatelj Tomislav Topić i ravnatelj fotografije Antoni Ćorić iz širokobriješke filmske produkcije Kadar.

Subscribe
Notify of

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x